HTML

Szívemből, ésszel.....

Már ezelőtt is írtam blogot, csak máshol, s most azt szeretném, ha a napok hordalékát, aktuális örömeimet és olykor bosszankodást kiváltó "bánataimat" mondhatnám el. S mivel nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek....

Friss topikok

Linkblog

Robbantgatunk, robbantgatunk??????

2008.07.29. 17:33 Susy

Döbbenten vettem a tegnapi  információt, hogy a második világháborús bombát ma este/?????/ akarják hatástalanítani, és 16.000 embert kellett "evakuálni"... Rémes, hogy 63 év után még mindig találni ilyesmit....Vajon minek köszönhető, hogy nem vették eddig észre?

Nyilván burkolták már többször az utat, vagy volt csőtörés, vagy tudomisén....Egy kedves idős, 87 éves nő, édesanyám régi barátnéja szintén érdekelt a dologban, mivel a Vaskapu utcában lakik. Nagyon aggódom érte, de reméljük jól tűri az izgalmakat. Reggel próbáltam hívni, de már nem volt otthon. Biztosan azoknál van, akik eltartási szerződést kötöttek vele. Remélem a tűzszerészek ügyesebbek lesznek, mint az afganisztáni kollegák!!!!!!!!Azért úgy gondolom, iszonyúan felelőségteljes, és nagy fegyelmet és szakértelmet kívánó, kockázatos munka az övék. Minden elismerésem  az ezen a területen dolgozó tűzszerészeknek!!!!!!!!Imádkozom értük, tiszta szívből!!!!!!!

Más! Ma  és tegnap megint túl csendes a ház. Mondjuk ma sem unatkozom, de én jobban szeretnék aktívan, lelkesen dolgozni, de úgy látom ez már nem megy. Viszont végre a  MOL-os vevőm áruja ma érkezik  a raktárba, s remélem, hogy hétvégére már ki is tudjuk szállítani /?/ Készülök a gyerekekhez, pénteken biztosan jó korán megyek majd a Délibe, hogy minél korábban odaérjek. Remélem szép 3 nap lesz.....Nem akarok sok cuccot vinni, fölösleges cipelni.Utána még asszem dolgozom pár napot, s utána megyek szabadságra. Attila  augusztus 18-tól akar menni. Ezt is figyelembe kell venni.....Na, majd meglátjuk, hogyan sikerül összeszervezni. Van megint egy csomó utalni való, de bevételünk nem nagyon jön.....Mi lesz majd?......Biztosan Istvánnak megint szerencséje lesz, s akkor  talán ki tudjuk fizetni a kötelezőket, máskülönben nagy bajban leszünk......Nem is szeretek erről beszélni......./.Na, megint fél hat van már, csak 2,5 óra és mehetek haza./ Rémes, hogy nem  tudok ezen a helyzeten változtatni!!!!!!! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz nekünk az év vége???????Ugye a szerződés lejár.......Pénz az ablakban....1997-ben, amikor megcsináltam a Paolónak a céget, bizony nem gondoltam, hogy 10 év után nem fogunk tudni újra erőre kapni....Milyen jó is volt az első évek fejlődése, az 5.6.7. év volt a legjobb, s aztán jött  a lecsúszás kezdete, most meg itt tartunk....Cinivel is beszélnem kell, hogy a banki dolgokkal mi legyen? Ilyen nehéz szívvel még nem mentem szabadságra.... Mindenesetre nem hagyom, hogy elrontsa a hangulatomat.......Jól akarom érezni magam!!!!!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anapokhordaleka.blog.hu/api/trackback/id/tr49591349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása