HTML

Szívemből, ésszel.....

Már ezelőtt is írtam blogot, csak máshol, s most azt szeretném, ha a napok hordalékát, aktuális örömeimet és olykor bosszankodást kiváltó "bánataimat" mondhatnám el. S mivel nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek....

Friss topikok

Linkblog

Szívetmelengető szinházi élmény

2007.11.28. 10:53 Susy

Kivételesen jó két estém volt, s mindkettőt Váry Évának köszönhetem. A "Rose" című monodráma és a "Piaf" c. darab interpretálása  kathartikus élményekkel ajándékozott meg. A darabok gondolatai és a művésznő játéka olykor megríkatott, olykor mosolyra, sőt kacagásra késztetett. Ezekért az élményekért és a szép zenéért is érdemes volt színházba menni. Ünneppé változtatott 2 hétköznapot. Köszönet a művésznőnek, aki szerintem semmivel sem kevesebb Tolnay Klárinál, vagy  Ruttkainál, s szerintem egyre népszerűbb a közönség körében. Már készülök a következő előadásra: Harold és Maud, remélem ott sem fogok csalódni.Nem iszom, nem dohányzom, nem kávézom, nem nőzök, nem pasizok:  Színházba járok!!!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anapokhordaleka.blog.hu/api/trackback/id/tr64245236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása